zaterdag 21 juli 2018

Bellen

 Ha, weer een afleiding gevonden. Iets met bubbels. Zegt dat wat? Heerlijk. Een spelletje van jaren geleden maar dan in een verbeterde versie van/voor Microsoft. Soms weten ze best iets leuks te maken. Iets á la Tetris (of is dat te pré-historisch?) maar dan omgekeerd. Het valt niet naar beneden, jij werkt je omhoog. Jammer van de toeters en bellen, die ze er omheen hebben gebouwd. Zijn niet aan mij besteed, houdt op, irriteert. Wat ik niet van de kern van het spel kan zeggen. Daar past eerder het stempel 'verslavend' op ... als je er gevoelig voor bent.

 Bedoeling is (natuurlijk), dat je je laat verleiden tot aankoop van extra levens op het moment, dat je maar een paar bubbels verwijderd van het eind met lege handen staat. Niet aan mij besteed. Gewoon over doen. Lullig is ook, dat ter stimulans (?) met een spaarpot wordt gewerkt, maar die zit lang en breed vol (erg snel trouwens) en wat ik daarmee kan of moet interesseert me ook geen ene reet.

 Gewoon bubbels laten splashen op de voor het betreffende level bedoelde wijze. Rood, blauw, geel, groen, paars en alle daarbij verzonnen complicatieve vormen. Heerlijke manier om de wereld ff achter je te laten. Hopelijk hebben ze genoeg spellevels, anders heb ik geen uitvlucht meer voor wat ligt te wachten op mijn aandacht en actie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten