woensdag 25 juli 2018

Geblog

 Ik lig akelig op schema van een schema dat eigenlijk geen schema is. De 25ste van de mnd en ws rolt vandaag de 100ste blogbijdrage voor dez mnd het internet op. En nu we toch met getallen bezig zijn. Vannacht door de 60.000 pageviews heen gestoten. Dank Italië natuurlijk, dat niet ver meer verwijderd is van de eerste plaats in de allover pageviewslijst van de afgelopen bijna 7 jaar en dat in minder dan een jaar tij..

 *** stroomuitval ***

...d.

 Blogger kan bij een bepaalde toestaanslag of combi van toetsen ongecontroleerd een hele bijdrage, waar je mee bezig bent, compleet verwijderen incl. al opgeslagen conceptvorm, maar gelukkig heeft het ook een redelijk frequente automatische opslag, anders had dit geintje me het bericht gekost. Slechts één alinea lang dus reproduceerbaar, maar toch.

 Me ondertussen bezig gehouden met de bouw en dan het opruimen cq uit de weg leggen van materialen en rommel. Mijn vader zou zich groen en geel hebben geërgerd aan de slordigheid waarmee de werklui hun gereedschap laten rondslingeren en hun werkplek niet schoon houden. Nu kan ik van dat eerste ook wat, alhoewel niet buiten, maar het tweede zit er deels zo ingeramd en heeft voor de rest door de jaren heen zijn nut bewezen. De aannemer zou daar meer oog voor moeten hebben. Het zou het tempo ten goede kunnen komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten