zondag 10 december 2017

Winters

 Begonnen ergens na middernacht en vanmorgen was het nog bezig met sneeuwen. Het had bij de dikke vlokken van vannacht rustig een halve meter hoog kunnen liggen, maar het is bij 20 cm gebleven. Inmiddels gedeeltelijke blauwe lucht, kortom plaatje, Kerstplaatje of wintersport zo je wilt. Overenthousiaste honden vanochtend. Een beetje geluk gehad met Prada en aan de slag met de dag zonder begin van ergernis.

 Koffie en natuurlijk, want zondag (Ahum!) afgemaakt waar ik vannacht met het spel was blijven steken. Zo'n schietgeval sluit je zelden af op het moment dat alles naar wens verloopt. Ik zou bijna zeggen ''Natuurlijk, niet!". Nu is er aan computerspelletjes weinig natuurlijks, maar goed, ik zat dus vast cq werd met irritante regelmaat op dezelfde plek aan flarden geschoten. Dat schiet niet op, misschien wel letterlijk maar figuurlijk niet.

 Nadeel van dit type spel is, dat de setting zich zelden afspeelt bij een stralend zonnetje. Als het geen nacht is, zijn het wel duistere gangen of kelders, die je het zicht minimaliseren. Is het donker om je heen (IRL), dan zie je nog wel wat met de juiste instellingen van 'helderheid' en 'contrast'. Overdag en dus vanochtend was dat stukken minder. Maar na nog een serie dodelijke pogingen uiteindelijk de juiste aanpak gevonden en wat me in de weg zat opgeruimd. De rest maar weer naar de avond. De zondagmiddag wacht. Iets met zingen (NIET IK!) en achteraf gezamelijk tafelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten