vrijdag 1 december 2017

Opveren

 Gisteren geen spetterende dag. Het hield niet over. Beetje last van het lijf, wat gesomber daar overheen en hup daar ging het afwaarts. Dat het vandaag moeiteloos de andere kant op ging is natuurlijk zeer welkom, neemt echter niet weg, dat het wegzakken ook had kunnen doorpakken en je uiteindelijk weer bij de pakken neerzit, maar dan andere pakken dan die van het doorpakken. Zo'n beetje als een dag die in wolken en regen eindigt, terwijl er ogenschijnlijk geen wolkje aan de lucht was.

 De voorspelbaarheid van mijn gemoedsstemmingen blijft een zwak punt. En dan mn in neerwaartse richting. Omgekeerd laat ik me graag verrassen. De stemming proberen te keren met het zoeken en kopen van een aantal computerspellen, maar dat omkopen zette geen doorslaggevende zoden aan de dijk. Dus de dag maar laten uitkwakkelen.

 Neemt niet weg, dat ik me intussen wel verheug op wat er ergens de komende weken, en misschien zijn het slechts dagen (Amazon is tenslotte geen Bol.com, want dan worden het mndn voor je het weet), aan mijn deur wordt afgeleverd. Niet alleen domweg knallen, maar ook intelligent gepuzzel. Uitersten. Heerlijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten