vrijdag 22 december 2017

Doenerig

 Lange dag achter de rug. Veel gedaan, wat weinig in de beleving scheelt. Koelkasten puilen net niet uit. De deuren kunnen dus nog dicht. Redelijk verstandig ingekocht. Niet overdreven ingeslagen in de categorie 'bederfelijke waar'. De koopwoede kunnen omleiden naar de meer houdbare zaken zoals chocola en spul dat niet de kans krijgt om te bederven zoals wijn en bier. De rekening aan de kassa mocht er wezen. Menig nieuwe landgenoot moet er een maand voor werken.

  Zonder lunch zat er wat speling in de inkoopactiviteiten. Daar ook gebruik van gemaakt, zodat Mariana iets, maar niet overdreven te vroeg bij haar kapster kon binnen stappen. Twee à drie uur dood te slaan door mij afhankelijk van wat allemaal mogelijk is. Alleen de haren of hebben ze ook tijd voor nagels e.d.

 Uitnodigingen opgehaald. Eentje was net vanmiddag overbodig geworden, omdat de koerier ondanks het zijnsinziens incomplete adres het spul toch heeft weten te bezorgen. Tenminste, als je dat zo kunt noemen, als je de envelop tussen de latten van de toegangspoort steekt en verdwijnt. Duidelijk geen gebruik gemaakt van de telefoon, terwijl ze het nummer wilden hebben. Bleef de broer van Mariana over, die ze wel tig keer gebeld schijnen te hebben. Iets waar ik inmiddels aan waag te twijfelen.

 Lekker ff aan de bar gehangen in het hotel. Niet mijn eerste koffie vandaag, maar aan mijn taks was ik vanochtend niet toegekomen. Lekker glaasje erbij en langzaam de sfeer van volgend weekend op me af laten komen. Vervolgens hup de stad in en opzoek naar wat dingetjes voor mezelf. En nog gevonden ook. O.a. een wijnboek over de wijnen van Roemenië. Ineens telefoon. Mariana klaar. Niks geen wachten dus. Hoppa, huuswaarts.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten