donderdag 21 december 2017

Bedrand

 Het wordt nog werken om ook deze mnd een driecijferig blogtotaal voor elkaar te kloppen. Maar vandaag verder niet meer. De hand gaat enigzins beter. De zwelling van het middelvingergewricht laat na. Tik weer met de vingers van twee handen. Maar mijn rechterhand is moe. Ik trouwens ook. Ondanks het manco de hele dag bezig gebleven. Is toch netjes, al zeg ik het zelf.

 Had natuurlijk meer gekund, maar of ik dat ook gewild zou hebben, waag ik te betwijfelen. Dus deze dag zit wel goed of tenminste niet verkeerd. Morgen, dank de huurauto, naar de grote Kerstovervloed in de Auchun en Carrefour in Sibiu. Zien wat te krijgen is en vooral zien dat niet wordt in geslagen om straks weg te gooien. Klein en fijn, variatie met een zweempje uitdaging en natuurlijk kwaliteit ipv kwantiteit. En dan zijn er natuurlijk nog andere zaken te doen.

 Morgen is voor Mariana een vastendag, dus kunnen we de lunch gevoeglijk overslaan. Blijft een zee van tijd over om in alle rust een hoop te neuzen. Zin in. De smaakcombinaties komen vast vanzelf. Die wel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten