zaterdag 30 december 2017

Bekleding?

 Wat een opluchting. Tenminste voor Mariana en ik ben van het steeds zenuwachtigere gedoe af van WhatsAppen en steeds maar proberen te bellen. De afspraak was, dat we elkaar rond half vier in het hotel zouden treffen. Zij woont in Sibiu en wij moeten er zijn voor O&N. Waar zij in de afgelopen weken de jurken voor gemaakt heeft. Jurken waar Mariana ongetwijfeld hoopt iedereen de ogen mee uit te steken, of nee, want dat is niet des Mariana's. De hoop op een riedel complimenten zal Mariana wel hebben. Verder is ze zelf vooral in de wolken bij het idee in de jurk(en) te kunnen rondlopen.

 Moet eerlijk gezgd zeggen, dat ik in de loop van de avond af en toe moest denken aan mijn pak dat nooit de bruiloft heeft bereikt. Maar daarom is niet iedere kleermaakster een bedrieger. Er zijn zoveel andere mogelijkheden waardoor de afspraak in het water gevallen kan zijn èn bovendien hadden we nog een hele dag voordat de nood aan de vrouw zou komen en Mariana in theorie iets zou moeten aantrekken wat niet voor de gelegenheid bedoeld was.

 Tussen het diner en de gang naar de koffie met digestief kwam het verlossende telefoontje. Sorry, sorry, en geen netwerk, etc. Morgen om één uur komt alles alsnog in de daar voor bestemde jurken terecht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten