maandag 18 december 2017

Autoloos

 Hoelang gaat het duren? Over de inspuitproblemen was men het snel eens. Nog ff geprobeerd om, in het geval de boel 'enkel' verstopt zou zijn, de boel schoon te rijden na toevoeging van een of ander middel aan de diesel. Hoewel de auto na een half uur rijden een netter motorgeluid produceerde sloeg de motor af als ik terugschakelde naar de een. Geen trekkracht in de lage toeren. De boel wordt opengeschroefd en ik ben aangewezen op mijn laatste wagen; de benenwagen.

 Onbevredigende afhandeling door de taalbarrière. Wat ze nou precies denken te doen is me niet duidelijk. Ja, motor zover demonteren, dat ze bij de inspuiters kunnen en dan checken of en hoeveel er verstopt dan wel kapot zijn. Maar dan? Schoonmaken, reviseren (schijnt te kunnen) of vervangen. Die dingen kosten 150 tot 500 euro het stuk en er zitten er vier in. Enige betrokkenheid bij het beslissingsproces zou wel leuk zijn. Net als een antwoord op mijn vraag over de potentiële levensduur van die inspuiters, die bij de controle niet het probleem blijken te zijn?? Enerzijds geen zin om hier over een paar weken of mndn met hetzelfde probleem aan een andere inspuiter te staan, maar ook geen behoefte om geld te verbranden voor iets waarvan de waarschijnlijkheid klein is dat het problemen gaat geven.

 Op weg naar Coves een lift gekregen. Zelfs twee auto's stopten, waardoor ik kiezen moest en dat voor de achterste heb gedaan. Nu hopen, dat ik de ander daarmee niet voor het hoofd heb gestoten. Weet verder niet wie dat is geweest. Een zilverkleurige Audi-station of hoe dat bij Audi ook heten mag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten