maandag 4 december 2017

Startproblemen

 Waarom blijft van die plannen/voornemens, die je maakt, voordat je je bed induikt, zo weinig of beter niets over in de ochtend? Zou het beter werken om de plannen niet te maken, maar direct aan de slag te gaan? Ik voorzie enige praktische problemen. Het maken van de plannen dan maar uitstellen tot in de ochtend? Als dat zou kunnen, was ws van het hele probleem geen sprake. Het zal toch iets van pappen en nathouden van de plannen worden om de voornemens levensvatbaar de ochtend in te dirigeren.

 Maar ik zag de bui al hangen. Al doende is er toch iets van een leereffect ... Al de mooie plannen, die sowieso al het aantal beschikbare uren voor vandaag verre overtroffen, netjes digitaal op een rijtje gezet. Hoef ik het in ieder geval niet meer allemaal te bedenken. Bij alles wat er al lag te wachten is er zaterdag nog een probleem met de laatste auto bij gekomen. Het ding start niet meer en dat is toch wel een primair vereist, wil je iets met vervoer of zo. Accu is het niet, dus zal het wel iets met de startmotor zijn. Zo heet zoiets toch?

 Dit is het soort problemen, dat ik altijd heb willen voorkomen. Maar ja, als de vierwieler bijna twintig jaar d'rop heeft zitten, is het ook weer niet verwonderlijk. Verwonderlijker wordt hoe het opgelost gaat worden. Vrees dat dit een hoop van de rest vandaag in de hoek gaat dringen. Zelf sleutelen? Eerst nog maar een koffie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten