dinsdag 19 december 2017

Autotreurnis

 Een VW-Beetle, een Citroën C5, een Peugeot 406 Break ... allemaal verspreidt over Sibiu in reparatie bij de desbetreffende dealer/garage. De Beetle inmiddels bijna 10 weken, de Citroën een kleine twee weken minder en nu ook de Peugeot. Was de schade bij de eerste twee duidelijk zichtbaar agv een ongeluk bij de Peugeot wordt het zoeken en dan zie je de mensen hun wenkbrauwen fronsen. Is die auto al dat werk nog wel waard?

 Ja, dat is ie. Rationeel misschien niet, maar voor mij wel. Was er al een band vanwege 'de eerste auto' is het inmiddels een aandenken geworden aan de grote draai in mijn leven waar weinig aandenkens meer van bestaan. Alles is dood, opgeruimd of verkocht. Alleen de Peugeot en de domeinnaam herinneren nog aan de grote ommezwaai en die laatste staat op het punt om overgeheveld te worden naar de nwe eigenaar. Daar moet ik eindelijk eens achteraan zoals ik nog achter een hoop andere zaken aan moet. Rust is een illusie, daar ben ik inmiddels wel achter.

 Al voordat duidelijk werd, dat ook de Peugeot naar de zijlijn zou gaan, had ik al besloten om een auto te huren voor de komende twee weken. Deze tijd van het jaar lopen klooien met bussen heeft niks aantrekkelijks. Dus na de gefronsde wenkbrauwen bij de Peugeotgarage naar de andere kant van de stad en een auto gehuurd op het vliegveld. Een vliegveld van niks of 3-4 vluchten per dag mn naar Wenen en die vlucht werd op het moment van mijn verschijnen net geannuleerd. Zal je maar overkomen. Morgen weer een dag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten