vrijdag 22 december 2017

Slapjes

 Zit ik weer. Ochtend. Schrijftijd. Niks te schrijven. Wat is dat?? Smaak verloren? Interesse vervlakt? Andere uitlaatklep gevonden? Zou dood en verderf zaaien hetzelfde bewerken als bloggen? Zou al bijna moeten. Ben met minder dingen bezig. Zelfs de dood verliest aan kracht. Afleiding, dat is het punt. Als je maar genoeg andere zaken aan je kop hebt, ben je niet meer met de inhoud vasn je hoofd bezig. ".... rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan, en weer doorgaan ...." dat is het medicijn.

 Medicijnen zijn nooit een goed idee. Het lichaam moet hetzelf aan dan wel af kunnen. Zo niet, dan jammer maar helaas. Ja, dat is absoluut niet het denken van tegenwoordig, maar maakt het leven minder nep. Meer 'leven', minder 'niet doodgaan'.

 Aan alles en iedere invloed komt een eind, dat zal bij schieten niet anders zijn. Al is het maar omdat het spel geen eindeloos lus herbergt. Was die er wel, zou je er aan wennen en het op die manier z'n invloed verliezen. Kortom, straks weer meer. Eerst de USA bevrijden van Generaal Engel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten