vrijdag 29 december 2017

Afwegen

 Hoe lyrisch kan ik worden over de afwas? Het wegruimen van de laatste resten van het bijna vergane jaar? Enerzijds is er de neiging tot jubelen. Anderzijds houdt iets de boel onder het maaiveld. 'Im großen und ganzen' valt er weinig te klagen. De laatste dagen is er een hoop rust en ruimte aanwezig. Zou willen dat dat een voorteken is voor de komende, nwe twaalf mndn.

 Het opruimen van de keuken hoort er 'gewoon' bij. Ik doe het met plezier en de omstandigheden houden zich er buiten. Bijna hondentijd, maar ook die onderbreking zie ik geen verkeerde invloed uitoefenen. Prada is de hele dag niet van tussen gegaan. Rosa krijgt meer en meer Sammy's neiging me overal te volgen. De rest van de meute slaapt of houdt zich andersinds bezig in aanloop naar de volgende voederpartij.

 Ik geniet muziek. Mariana is verdwenen in een Dan Brown. Het blog wacht, wacht vol verwachting net als vele andere zaken in mijn leven. Is het eindelijk de ultieme aanloop? Gaat 2018 de verandering brengen? De realisatie van het gewenste? De definitieve landing in het nwe leven? In de gewenste vorm daarvan? Over twaalf mndn weten we meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten