zaterdag 9 december 2017

Veronachtzamen.

 Een dag niet geblogd, is een dag geleefd, zullen we maar zeggen. Een blanco dag hier ter plekke is me al een tijdje niet overkomen. Speciale reden? Nee, niet eens. Gewoon normale vrijdagochtend. Honden verzorgd, koffie gedronken en taxi gereden in een perfect startende Peugeot. Dat laatste was het enige niet-normale aan de ochtend. Rest van de dag in Sibiu doorgebracht met allemaal kleine dingen en een hoop geheen-en-weer. Dan gaat in mijn eentje altijd vele malen sneller dan in aangenaam gezelschap.

 Eind van de middag retour platteland, wederom de honden en me vervolgens achter de Pc gezet en het was voorbij twaalven, voordat ik het in de gaten had. Wordt momenteel van de straat gehouden door Portal 2, opvolger van Portal, maar die kende ik ook niet:

 Portal 2 is een fantastische game. Wellicht is de game een ietsepietsje makkelijker dan zijn veelgeprezen voorganger maar in zijn originele, humorvolle, hersenpijnigende, steeds weer verrassende, prikkelende, scherp en uitermate grappig geschreven, vervreemdende en overrompelende totaliteit biedt het een onvergetelijke en vooral unieke ervaring die je nog lang zal heugen.

 Nou, dan denk je toch "Joepie, joepie, doe mij die maar". Maar een onsje minder is het wel. De humor is, wat zal ik zeggen, niet de mijne en die moeilijkheidsgraad staat me blijkbaar verder op in het spel te wachten. Tot nog toe gaat het met weinig 'hersenpijniging' gepaard. De gecreëerde wereld is wel aardig en het verleid wel tot spelen en tijd verbranden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten