woensdag 6 december 2017

Duikvlucht

 Bloggen in de avond werkt niet. Soms lijkt het van wel, maar dat zullen de uitzonderingen op de regel zijn. Vanochtend nog aan een nwe stukje begonnen en als ik daar nu naar kijk, dan is er zoiets van "Wat moet ik daar mee?". Misschien lukt het omschakelen wel met wat duwen en trekken, maar dat doe ik al meer dan genoeg om het ook hier nog eens te gaan toepassen. Maar laten voor wat het is, we zien morgen weer of gooien het weg. Hoewel, ook morgenvroeg weer verder met de Peugeot in de hoop 'm enthousiaster te kunnen laten starten.

 Kortom ik doe dingen. Dat zou moeten stimuleren, maar doet het ff niet. Een van de bestelde nwe computerspellen is vandaag geleverd. Zoiets komt sneller van Duitsland naar Roemenië dan een uitnodiging voor O&N van Sibiu naar Agnita. Leuk spel. Dat weet ik nog net te registreren, verder laat het me koud. Het gaat (vooralsnog) allemaal niet zo enorm uit de rails, maar het smaakverlies is niet te missen. Raar toch, die wisselingen of golfachtige bewegingen, wat het ongetwijfeld zijn.

 In mijn wat zweverige periode op zoek naar houvast, waar je meer invloed op hebt dan het slikken van een pil, zo'n verhaal tegengekomen van meerdere golven, die samen het wel en wee van je leven uitmaken. Vier of vijf stuks volgens mij, die elkaar kunnen versterken of compenseren in op- dan wel neerwaartse richting. Natuurlijk zit er iets in in dat verhaal, dat is de 'kracht' van die hele zweverige wereld. Het klinkt over het algemeen best redelijk. Het schort wat aan voorspelbaarheid, als je niet bereid bent je er helemaal in te gooien. Als je 'het' niet wilt zien, is het er vaak ook niet en dus ook omgekeerd. Maar goed, het principe van versterkende en compenserende factoren is natuurlijk niet zo raar. Eén dag regen is niet zo'n punt, twee dagen wordt al vervelend en bij een week lijkt het jaren geleden dat de zon heeft geschenen. Ik bedoel maar. Helaas heb ik geen zeggingsschap over het weer. Ook niet over het weer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten