vrijdag 15 december 2017

Reanimatie

 Bezig! Weer! Wederom! De hele week al, als ik me niet vergis, en qua uren nog in toenemende mate ook. Vandaag iets van 6 uur bezig geweest met de kerstverlichting aan de voorkant. Zes uur! In die tijd kun je voor mijn gevoel een dorp van versiering voorzien. Het ophangen heeft ook 'slechts' drie uur gekost. De resterende tijd is verloren gegaan aan de zoveelste poging van het vinden van een oplossing voor de vorig jaar door brand beschadigde controller.

 Die dingen kun je dus niet los krijgen. Ik ben er niet het hele jaar sinds de vorige Kerst mee bezig geweest, maar als het weer een keertje in me opkwam geneusd in winkels en natuurlijk in het internet. Vanzelfsprekend direct na de brand en in de zomermaanden minder. Maar ook nu is het overal nul op mijn request. Enige advies is weggooien en nieuw kopen. Vreemd omdat het een los te koppelen onderdeel is. Maar soit. Uiteindelijk vandaag twee led-slingers op één en dezelfde controller aangesloten. Ergens bij ongeveer dezelfde specificaties gezien dat er max. 3500 ledlichtjes op aangesloten mochten worden. Dan mogen die paar honderd van mij geen probleem zijn.

 Maar bezig dus, en zoals altijd weer, doet dat deugd. Nog niet de fout gemaakt om direct alles aan te willen pakken. Dus misschien weet ik de opgebloeide activiteit te consolideren. Eerst maar eens al die kleine rotklusjes en dan volgt stapsgewijs het grotere werk. Nee, ik ga niks benoemen. Daar krijg ik op z'n laatst morgen al spijt van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten