donderdag 7 december 2017

Hints?

 Als de Peugeot verzorgd is, wordt het tijd om terug te keren naar waar ik ben blijven steken: het administratieve gedoe. De laatste loodjes afhandelen anders liggen die er met de Kerst nog steeds. Moet kunnen vandaag. Het voelt allemaal weer net iets steviger aan. Misschien dat het aan de tweede goede nacht achter elkaar ligt of natuurlijk aan de positieve interferentie van een paar goedwillende golven.

 Vannacht bovendien in een feestelijk setting verbracht. Daar weer niet echt van kunnen genieten, omdat ik te druk was met het zoeken naar mijn rugzak met op de zijkanten een fluoriserend groene streep. Ik en een rugzakje ... Laten liggen in het theatergedeelte van één van de multifunctionele ruimtes, die het gigantische gebouw, waarin ik en met mij vele anderen verbleef. Iedere zaal had een barhoek, een restaurantgedeelte, een dansvloer, een nachtclub corner en een theatergedeelte. Alles vol met prachtig uitgedoste, feestende mensen, die het theaterprogramma hadden onderbroken voor een maaltijd en een drankje.

 Zittend aan een van de tafels met alleen maar vrouwen, bedacht ik me, dat ik mijn rugzak was vergeten en wilde teruggaan. Die weg terug verwordt al gauw een tocht door meerdere zalen, over trappen, door glazen tochtdeuren, lopend, vliegend, dansend met een gehandicapte meid, druk met boos en/of ongeïnteresseerd personeel, met overal taart en hier en daar champagne ....

 Tja, wat moet je daar van maken?? Goed of fout? Laat ik me daar een andere keer mee bezig houden. Het is elf uur geweest. De onderdelen zijn in Agnita gearriveerd, als het goed is. Wasmachine opstarten en aan den slag. Schroeven, sleutelen, vieze vingers, dingen doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten