maandag 6 oktober 2014

Waar(de)lijk

 Zò, nu de stripboeken. Het geeft de mens weer moed. Het waardebesef is blijkbaar niet totaal verdwenen. Na wat globale controles, maar eens de tijd nemen om te zien, wat er allemaal echt aanwezig is. Ik mis in mijn jaren geleden gemaakte registratie alleen uit mijn blote hoofd al een hoop. Veel meer aanwezig dan aangeboden, dus. Past wel. Afknijpen is niet mijn stijl. Gelukkig zijn er mensen die dit snappen.

 Nu zou het natuurlijk kunnen, dat iemand dat ter plekke komt controleren, en doet alsof het niets bijzonders is. Kan. Niet mijn pakkie an. Dan is het "Pech gehad", ik zie wel verder. Vooralsnog wijzen alle tekenen de goede kant op. Bij de strips, want daar heb ik het over.

 Een á anderhalve euro per boekwerk gaan we halen. Een driesterren-maaltijd inclusief overnachting dus. Mijn fantasie ordent al ingrediënten en gewenste gerechten. Vanzelfsprekend champagne, daarna mag de kok het uitmaken, zolang hij geen vis en vlees door elkaar gooit. Mag dan het "je van hèt" zijn, maar is aan mij niet besteed. En aan wie zou het anders besteed moeten zijn?? Precies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten