donderdag 9 oktober 2014

Medicatie

 Wat wordt de "sex, drugs & rock'n roll" voor vandaag? Was, afwas & stofzuigen? Niet de drie-eenheid waar  je alles voor uit je handen laat vallen en vol verwachting achteraan huppelt. Dan maar uitpakken, kiezen & herinpakken? Weet ook geen temperatuursverhoging te bewerkstelligen.

 Het zal iets binnenshuis moet zijn of minimaal overkapt. Het weer probeert het watertekort van de afgelopen weken in enkele buien te compenseren. Nu was gras, bramen & branden het ook niet geweest vandaag. De richting, waarin we het gaan zoeken, doemt langzaam op uit de nevelen van de veel te vroege ochtend. Hoe de invulling precies gaat worden, weet ik nog niet, maar wel dat het op de een of andere manier douchen, optutten & wegwezen zal zijn.

 Mijn ouwe getrouwe als alles weer een keertje hapert, duwen en trekken geen zin heeft, afwachten het credo is en ook het weer het laat afweten. Heerlijk slingeren op vier wielen. Het zal zuidwaarts gaan. Maar wordt het rechts (Perigueux) of links (Brive) of ga ik mezelf verrassen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten