vrijdag 24 oktober 2014

En?

 En nu? Goeie vraag, maar ook een beetje dom. Gewoon doen wat gedaan moet worden. De draaiboeken, waren ze geschreven, liggen al jaren te verstoffen. Dozen, oude kranten, kisten en incourantere verpakkingen. Misschien is een container geen gek idee. Voor al die zooi, die hier al jaren rondslingert, omdat het net teveel moeite is, om het weg te brengen.

 Zoveel verandert er niet. Een beetje pielen aan de prioriteiten. De buitenbezigheden ietsje meer in de vrijblijvende hoek drukken, zal d'r alleen maar aantrekkelijker van worden, en het als de pest gemeden opruimen naar het centrum van de aandacht rukken. Zal me leren. Uitstellen wordt nooit afstellen, al wacht je tot je voorbij dat ons bent.

 Ik ga tijd overhouden. Hoef geen kaarsen meer te branden. Kan kamer na kamer figuurlijk en misschien zelfs letterlijk achter me dicht trekken als mijn bagage is verwijderd. Nu oppassen, dat ik niet ver voor het geplande moment gepakt en gezakt mijn duimen zit te draaien. Gelukkig is er hier altijd wat te doen .... mocht ik willen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten