donderdag 30 oktober 2014

Uitdaging

 Honderd-en-een verschillende dingen op drie plekken tegelijk. Moet kunnen, toch? Is goed tegen de verveling. Niet dat ik daar nou zoveel last van had, maar het zal er op deze manier voorlopig ook niet van komen. Vandaag hier, in het weekend daar, ergens ook weer elders en zo rollen we verder. Word ik eigenlijk gerold. Maar maakt niet uit, het zijn eigen keuzes.

 Een eerste bottleneck, of meer nekje, dient zich aan. Rechthoekig en van karton. Ben daar jaren geleden al eens tegenaan gelopen, maar was het alweer vergeten. Vind in Frankrijk eens een fatsoenlijke verhuisdoos en dat niet voor 5 of 6 euro per doos. Behalve dat het allemaal van die opvouwgevallen zijn, die met tape in elkaar gezet moeten worden, is die tape vaak ook nog het meest stevige onderdeel van het geheel. Daarin wil ik wel van Landignac naar Le Chalard verhuizen, maar St. Yrieix wordt al dubieus.

 Eens zien of een van de vele Nederlandse webadressen bereid is om de boel verder te versturen dan mijn voormalige zuider- en tegenwoordige noorderburen. Op en neer kost behalve twee dagen ook 2x een tank diesel. Een beetje pakjesbezorger moet volgens mij voor minder al het water in z'n mond krijgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten