dinsdag 14 oktober 2014

Frans

 K*t bank ..... Als er een reden is om straks blij de deur van Frankrijk achter me dicht te trekken is het de verlossing van het Franse banksysteem. Laten ze op dat terrein de boel Europabreed rechttrekken ipv bij bananen of komkommers en Frankrijk dwingen tot een normale behandeling van (onbedoeld) rood staan. Stelletje hufters. Gewoon debetrente dokken en niet van die buitensporige onzincommissies rekenen voor NIET-uitgevoerde diensten.

 Bij al die automatisering, waar banken zeker voorlopers in zijn, kan een automatisch signaaltje er blijkbaar niet vanaf als de rekening de min in lijkt te duiken. Zoiets heet nou service. Al die boetes zijn echter waarschijnlijk een veel te interessante inkomstenbron. Menig crimineel maakt het minder bont!

 Ik ben nooit fan van banken geweest. Je moet verdomme bijna op je knieën gaan om aan je EIGEN geld te komen. Die dooie die mijn rekening blokkeert, wordt in feite betaald met mijn geld ..... geld dat hij blokkeert .... kan het maffer?? D'r komt nog eens een tijd, dat de banken bepalen hoeveel je per week of per maand mag uitgeven en hoeveel er verplicht op je rekening moet blijven staan. Het is arrogantie ten top.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten