donderdag 2 oktober 2014

Veranderingen

 Retour in rustig schrijfwater. Bezoekerscijfer is de afgelopen dagen genormaliseerd. Voor een deel was de interesse herleid- en verklaarbaar, deels niet. Dat ruim twintig pagina's in een bezoekje bekeken worden vanuit Pakistan, dat verbaast. Hij of zij moet toch Nederlandse roots hebben gehad anders zit je als Pakistaan(se) toch naar een soort Chinees te kijken. Dat doe je volgens mij niet meer dan 20 pagina's. Dan zijn die eentjes uit Finland of Mexico minder verrassend.

 De komende dagen of weken gaat het dagritme veranderen. Wil ik buiten iets kunnen doen, dan zal dat tussen 10 en 16 uur moeten zijn. Daarvoor is het te nat en na vieren zakt de temperatuur snel weg. Ik zie me daarbij niet eerder mijn nest uitkomen. Dat is me de hele zomer nauwelijks gelukt. Zou raar zijn als dat nu opeens wel zijn beslag zou krijgen. Wat blijft zijn de lange(r wordende) avonden.

 Als die avonden zo leeg en slepend blijvend als nu, zou het vroege opstaan d'r nog trouwens nog van kunnen komen. Ik zie me niet dag na dag van acht tot negen slapen. Dan mag ik wel permanent moe zijn, maar standaard meer dan twaalf uur slaap ga ik gegarandeerd niet trekken. Avondbestedingen gezocht ... dus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten