woensdag 15 oktober 2014

Gevoelsmatig

 Wat hangt er in de lucht? Wat staat me waar (op) te wachten? Krijgen we een 'Close encounter of the sixth kind' of misschien wel more? Sta ik op het punt de lotterij te winnen en hoef alleen nog maar het juiste lot te kopen? Vergaat de wereld op grootse wijze en mag ik (o.a.) dat meemaken? Komt iemand me vertellen, dat ondanks alle voorzorg een koter van mijn orgine op deze aardkloot rondloopt?

 Om in het laatste, meest vreemde idee te blijven hangen .... mijn wereld is zwanger van iets ... maar wat??? Rare vervormingen van de werkelijkheid zonder rook, snuif of gespoten toevoegingen. Zelfs alcohol houdt zich afzijdig. Heeft de Russische of andersoortige maffia plek gekozen in de omringende bosjes?  Stort het volgende toestel van de Malaysia Airlines de komende dagen neer op mijn dak? Word ik morgen wakker als vrouw? Wat ergers kan ik nog bedenken?

 Het is een belofte die rond ronkt. Gaat ie me blij maken, enkel overdonderen of is het gewoon net iets meer van dat, wat ik al meer dan genoeg gehad heb de laatste jaren? Ja, zelfs teleurstellingen gaan op den duur vervelen, hoe groots ze ook verpakt worden. Maar soit, voorlopig is het vooral een moeilijk thuis te brengen gevoel. Laten we het zooitje rustig zijn weg laten vinden. Ik ben hier, voor het geval dat niet duidelijk was.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten