dinsdag 28 oktober 2014

Scherps

 Het een doe je weg, het ander koop je nieuw. Niet meer om er iets mee te doen, maar om het in te pakken. Mee te nemen. Bot weg te hebben. Dingen, die je leven jaren geleden misschien mooier en in elk geval makkelijker hadden gemaakt, maar waar het om de meest uiteenlopende redenen niet van is gekomen.

 De keuken, iets meer mix tussen professioneel en het 'huis-tuin'-gebruik maar toch, die keuken staat op me te wachten. Is er hier nooit van gekomen. Aan de tuin wordt gewerkt. Was hier nooit tijd voor of erger ... eigenlijk mocht het niet. Het nieuwe, geïsoleerde dak ligt al bijna een jaar te stralen. Een groter verschil met de ooit gemaakte en uiteindelijk niet uitgevoerde planningen kan ik niet bedenken ...

 Voorzichtig! Inbinden! Geen stokpaardjes rijden in een wereld, die naast jou niemand meer herbergt. Tijd vertekent. Het meest vreemde is, dat met alle neuzen in dezelfde richting Rome niet automatisch de eindbestemming aller wegen is. Maar weet je wat? Je trapt d'r zo weer in. Leren .... wat is dat?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten