woensdag 8 oktober 2014

Selecteren

 Er keert rust terug in de wateren. De wateren van Dodemaan ..... Krijg je als je in de stripwereld ondergedoken bent geweest. Maar niks dode maan. Eerder vol. Gewoon leven en verder ruimen.

 Het zou verboden moeten worden. Of beter, de mens zou niet op het idee moeten komen om zaken met zich mee te slepen. Welk ander beest doet dat? In geval van nood wordt aanwezig jong spul versleept, maar nog nooit een muis, kat, koe of olifant met een bankstel, kast of stripboeken zien slepen. Weer een evolutionair missertje bij dit tweebenig over het paard getilde wezen.

 Leuk inzicht, maar daarmee kun je het niet direct laten. Selecteren blijft hoog op mijn agenda staan. Branden is niks mis mee, maar ik zie niet al mijn zooi in vlammen opgaan. De onzinningheid van hechten. Aan personen gebeurt het nauwelijks meer, aan domme spullen zeker weten van wel. Dus kiezen, keuzes en geen gelul over dilemma's. Meer of minder moeilijk. Links of rechts. Sophie's choice  ..... Als dit nog een paar jaar doorgaat versla ik de gemiddelde vrouw qua associatievermogen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten