dinsdag 14 oktober 2014

Vulkanisch

 Verklote dag. Vervelend als externe zaken je dag weten te verpesten. D'r hangt sowieso teveel van externe factoren af. Wel bezig geweest. Gelukkig. Maar het is goed dat vanmiddag niemand langs is gekomen met een of andere stomme vraag of lullig gedoetje. Het nietsvermoedende slachtoffer zou tot op de grond toe zijn afgefakkeld. Heb geen sambal nodig om vuur te spuwen, dat gaat nu vanzelf. Wat kan er zich in korte tijd een berg gif verzamelen. Ooeeee. Ik ben wat gewend, maar zo'n middag als vandaag blijft me verwonderen.

 Ook goed, dat mijn bankpas vanochtend niet bij een filiaal van mijn bank werd opgeslokt. Ik kon me bij het ophalen van de pas, gelukkig overtuigen dat die meneer achter de balie, misschien wel deel uitmaakte van het intens gehate bankwezen, maar in een ander team speelde. Hij geen boodschap aan mij en ik me dus niet met hem bemoeien. Hij maakte ook geen verkeerde opmerking, gaf geen onzinnige advies, wilde alleen mijn paspoort en daar had ik gelukkig zelf al aan gedacht.

 Het ebt inmiddels weg. De heftigheid wordt controleerbaar. Wil nog wel met vanalles gooien, maar zou die overdaad aan energie ook gericht kunnen toepassen op het hakken van hout. Dat zou eerder op de middag een onverantwoorde bezigheid zijn geweest. Straks de leegte na de storm. De rest van de week graag lieve, positieve, opbouwende en gewenste bijdrages in mijn richting. De rest is voor eigen risico.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten