maandag 13 oktober 2014

Anders ...

 Een onbestemde dag. Zowel geest als fysiek hangen in het luchtledige. Geen bodemcontact, geen aarding. Ik kan het helaas niet beter omschrijven. De omschrijving zweeft bijna meer dan ikzelf. Net vandaag gelezen dat elfen echt bestaan. Niet dat dit nieuws voor mij was, maar het is inmiddels ook tot de bijlage van de Volkskrant doorgedrongen. Mensen om mij heen kunnen hier uiterst serieus en vol overtuiging over praten. Tegenwoordig ben ik dan zo beleefd om de boel niet direct door de gehaktmolen te trekken. De menselijke geest staat voor niks. Als je een God, de heilige geest, Allah of een universele kracht weet te verzinnen, moeten elfen een peulenschilletje zijn.

 Ondertussen heb ik de handen vol aan mezelf en de verkoop. Dat laatste werd tijd, maar dan wel graag via de 'normale' kanalen. Is mijn indruk van Noord-Afrikanen onjuist en zijn het Russen of heb ik met twee verschillende partijen te maken??

 Vragen en onduidelijkheden waar ik verlang naar helderheid en antwoorden, positieve antwoorden. Prachtig natuurlijk voor de verhalen in het bejaardenhuis. Maar die klop ikzelf indien gewenst wel op, dat hoeft de werkelijkheid me niet uit handen te nemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten