maandag 6 oktober 2014

Hetzelfde

 Maandag ... Hoe was dat ook weer? Iets met nieuwe ronde, verse start, hernieuwde kansen? Een hoop blabla voor meer van hetzelfde, kauwen op ouwe koek en sloten vol koeien! Dezelfde kop in de spiegel vanochtend. Hetzelfde herfstige licht buiten, gelukkig nog steeds met een zonnetje. Dat gaat morgen veranderen. Prettige planning om dat niet op maandag te doen. De drie welbekende zeurende katten en twee naar aandacht hunkerende kalveren. Doe mij maar koffie.

 Helaas niet op bed. Geen butler, maar ook geen personeel in de keuken. Kortom, niks nieuws onder de zon, zelfwerkzaamheid vanaf de koffie t/m het naar buiten werken om aan de slag te gaan. Dat laatste kan nog ff wachten. De koffie verdient ruime aandacht. Dat werk doe je tenslotte niet voor niets. Al die liefde die je in dat bakje probeert te pleuren ...

 Wat wel bezig is te verschuiven, is het lezen van de digitale VK. Die gaan mij verliezen. Definitief onoverzichtelijk, teveel gescroll, teveel hap - snap, teveel smaakmakers die je achter de betaalmuur proberen te lokken. Leuk om af en toe een blik op te gooien en waarschijnlijk dat straks ook niet meer. Ik ga geen digitaal abonnement nemen. Geen zin in uren turen naar een beeldscherm. Ik ga 'm wel weer kopen af en toe of beperk me tot de FAZ/S. Hou ik mooi tijd over ....Voorstellen??

Geen opmerkingen:

Een reactie posten