donderdag 16 oktober 2014

666

 ..... en dat na zo'n nacht als gisteren. Wil je de tekenen zien, dan zijn ze momenteel niet te missen. Stapelen, plakken, invullen en linken maar!! Mocht de duivel zonder mijn eigen toedoen op mijn hielen zitten, dan kan ie de pestpokken of tegenwoordig ebola krijgen.

 Komt ie als vleermuis spijker ik 'm aan z'n vleugels tegen de schuurdeur. Hinkt ie binnen als halfmislukte bok, dan leg 'm aan de ketting. Kiest ie voor de digitale weg, dan heeft ie diverse Trash-boxes om uit te kiezen. Gaat ie voor de fantastische weg, dan mag ie weten, dat ik met alle plezier zijn spelletjes zal verpesten. Mocht er onverhoops iets echts aan zitten, ik lust het rauw.

 Het wordt in alles en altijd nooit erger dan de ruimte, die je er zelf voor creëert. Niks eenvoudiger dan geesten oproepen of niet-direct verklaarbare kunsten vertonen. Het grote voordeel is, dat de doelgroep er opener voor staat dan de melkweg naar het universum. Overtuiging is het laatste wat nodig is. Een goed verhaal volstaat. Laat ik nou ...... ach, laat ook maar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten