dinsdag 28 juni 2016

Voortgankelijk

 Europa ff aan de kant gezet en me met de inbouwboekkasten in de keuken bezig gehouden. Klus is in principe geklaard. Minder ruimte gerealiseerd dan ik me bedacht had. Of moet ik zeggen meer kookboeken dan ingeschat? Maakt niet uit. Eindelijk weer een paar dozen definitief de deur uit. Dat is wat telt. De blik kan nou richting de aanstaande werkkamer cq. mijn persoonlijk rommelhok. En dan bedoel ik niet de gereedschapsopslag.

 Cd's en boeken moeten een overzichtelijke en vooral compacte plek krijgen. Wordt weer zoeken naar de optimaalmogelijke functionele vormgeving zonder het oog daarbij te passeren. Zien of ik gerealiseerd krijg, wat ik me in de afgelopen maanden bij elkaar heb bedacht. Een twintigtal dozen en een aantal strekkkende meters reeds uitgepakte boeken moet een plek krijgen, zonder dat het de ruimte iets van een opslag geeft. Natuurijk een werktafel, de computerzooi die kant op, maar ook iets om in weg te zakken met een goed boek.

 Zo heb je het een nauwelijks afgerond, ben je alweer bezig met het volgende projectje. Helaas zie ik anderen niet doen en/of niet goed genoeg doen, wat ik in mijn hoofd heb. Het casco-werk aan het logeerhuisje is goed dat het uitbesteed is. Dingen als afwerking en inrichting ga ik meer nog dan in het woonhuis naar mezelf toe trekken. Kost tijd, oppeppen van de motivatie, energie en ook ergernis. Maar beter aan mezelf ergeren dan aan anderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten