zaterdag 18 juni 2016

Opbergsels

 Als je het niet hebt, verlang je ernaar. Heb je het, doe je er niks mee. Of je moet het binnenshuis waarderen van prachtig weer buiten 'íets' noemen. Soort van op afstand genieten tijdens bezigheden, die zich maar moeilijk laten combineren met stralend weer. Na een paar weinig overtuigende pogingen vandaag eindelijk de wolk goed leeggeschud. En het was anders dan anders.

 Hoewel ruim vier mndn aantekeningen overgeheveld moesten worden, zat er weinig bij, dat op de een of andere manier verbazing wekte. Niet omdat ik het alweer vergeten was of het gevoel gaf dat het veel langer geleden zou moeten zijn dan de werkelijk gepasseerde tijd deed vermoeden. Integendeel. Meer dan eens leek voor mij iets 'van gisteren', terwijl het in concreto alweer 2 of 3 mndn geleden was, dat het speelde. Dus meer van "O gut, toen al?"

 Verder blijven thema's terugkeren en het eindelijk 24/24 en 7/7 op je eigen plek kunnen verblijven, is daarvan niet de laatst overgeblevene maar wel de belangrijkste. Met een beetje geluk moet dat op de drempel juni/juli gaan lukken. Nog ff betalen, maar dan gaat het bed (eindelijk) geleverd worden. Nu hopen, dat niks aan het handje is. Dat ze alweer zeuren om de totale betaling, voordat het zooitje is afgeleverd, werkt daarin niet geruststelend. Maar aftellen, dus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten