dinsdag 21 juni 2016

Tegendraads

 Bezig. Verbazingwekkend eigenlijk gezien de drukte vannacht, die nog fijntjes nadreunt en een paar Franse belastingsdiensten, die zich van hun slechtste of moet ik zeggen, meest normale kant laten zien? Het zijn nou niet de gebeurtenissen, die je van enige stimulans zou kunnen betichten.

 Mn de bitch uit St. Yrieix zou ik het liefst met een spijkerpistool tegen het plafond nagelen. Het jaarlijks compenseren van haar minderwaardigheidscomplex dmv onredelijk dramgedrag rondom een belachelijke belastingaanslag met dito procedure, was me vorig jaar al bijna teveel. Net als toen en de jaren daarvoor weet ze gewoon dat ze fout zit, maar probeert ze haar gelijk te halen door steeds hoger van de toren te blazen. Nog één keer en dan ben ik van die trut af. Ik dacht dat vorig jaar al, maar dat bleek een vergissing. Hoewel ... misschien dramt ze ook op dat vlak door in een foute richting. Helaas is de afstand te groot om daar snel en afdoende op te kunnen reageren. Zien wat haar baas ervan vindt. Als hij /zij uit hetzelfde hout is gesneden, wat te vrezen valt, dan rest enkel nog het treiteren bij de betaling. Als ik daar al de kans toe krijg.

 Maar ondertussen mooi verder met de bezigheden binnenshuis dus. Het tweede boekenrek in de keuken en dan is mijn deel daar afgehandeld. Dan heeft de keukenboer nog een paar steken te herstellen en moeten we opzoek naar een creatieve oplossing voor de bevestiging van een afzuigkap midden in het niets.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten