zondag 5 juni 2016

Schop

 Het overkomt me niet zo vaak, maar nou zou het toch zo leuk zijn, als in een door meerdere personen bijgehouden blog allerlei bijdrages waren binnengekomen, waar ik dan weer iets mee zou kunnen. Ja, geprobeerd, maar werkte niet. Misschien niet de juiste personen, wat ik betwijfel, misschien niet de juiste aanpak, of het juiste moment, of de juiste combinatie, of, of, of. Ik heb nog een paar stevige bestanden van jaren geleden, die duidelijk maken dat het wel kan. Maar hoe was het ook weer? Tijden veranderen. Mensen veranderen. Omstandigheden veranderen. Voorkeuren veranderen.

 Ergens denk ik dan; hoe meer verandering, hoe beter. Hoef je het niet uit je duim te zuigen of je fantasie in de benen te brengen. Maar zo werkt(e) het niet.

 De andere blogs doorbladerend kwam ook weer het oude idee opzetten om alles tot één geheel samen te voegen. Wat daar de zin van zou zijn, ontgaat me, maar het idee blijft met regelmaat voorbij komen. Opsplitsen en afsluiten zijn bewuste en weloverwogen beslissingen geweest. Waarom dan achteraf alles op één hoop vegen? Zoals altijd weer laat ik het idee passeren. Maar ik wil iets. Het borrelt. Verandering. Een sentiment dat verder reikt dan de invulling van het blog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten