donderdag 30 juni 2016

Verkasten

 Eerst hoor je niks, tenzij je er zelf achteraan rent en vervolgens staan ze onaangekondigd voor je deur. Niks geen plaats gemaakt, niet schoongemaakt, bezig met anderen zaken, etc. Allemaal zo lekker handig. Het is natuurlijk prettig, dat die kast er is, maar op deze manier levert het ook problemen op, die niet nodig waren geweest.

 Helaas was daar de kous niet mee af. Na het uitpakken van een forse stapel kartonverpakkingen kwam de vraag op welke manier het spul gemonteerd moest worden. Het was volgens de installateurs wel erg veel spul. Die lui zijn dus op weg gestuurd zonder tekening van het eindresultaat. Hadden we het net over handig?

 Vragen kon natuurlijk geen kwaad, maar ook zonder zoeken wist ik, dat ik nooit een kopie van de compositie heb gehad. Via kantoor/winkel kon een enigszins herkenbaar beeld op de telefoon getoverd worden. Gelukkig klopte het plaatje aardig met mijn herinnering. Aan de slag dus.

 Naarmate het ineenklikken vorderde kreeg de gefineerde spanplaat constructie meer en meer stevigheid. Gelukkig maar, want je betaalt een buitensporige hoeveelheid geld voor de bijeen geperste houtsnippers. Maar we waren er nog niet. Na ettelijke uren werk bleek toch nog iets niet te kloppen. Een onderdeel van de kastvulling zat er niet bij, tenminste niet op de bedoelde wijze. Waarschijnlijk maakt het gewoon geen deel uit van het aanbod. Hoewel, het stond wel op de computertekening. Dus misschien 'op' of zo. Maar hoe het ook zij, het is in elk geval geen aanleiding geweest om het ff te melden. Daarvoor heb ik nu wat andere onderdelen waar ik weinig, eigenlijk niks mee kan. Hoeveel van dit soort zaken moet ik nog meemaken, voordat ik me betrap op iets van gewenning??

Geen opmerkingen:

Een reactie posten