dinsdag 21 juni 2016

Overval

Derde Pinksterdag. Ja, hier hebt je nog voordeel van de kerk en niet alleen met Pinksteren, Pasen en Kerst maar ook vanwege de nodige feestdagen door het jaar heen. Maar zeker vandaag zal menig bedrijf zich niet meer aan de verplichting tot niks doen houden en zelf hoop ik, dat de apotheek weer in de running is. Na een halve nacht tegen de paniek aan gehangen te hebben, lijkt het me geen goed idee om de medicatie 'bij gebrek aan' achterwege te laten.

 Van het voornemen om vandaag echt ongekend vroeg uit de veren te verrijzen is weinig terecht gekomen. En ik neem het me vandaag niet kwalijk. Dan maar 'gewoon' zeven uur. Is tenslotte ook bijna absurd vroeg en zeker na een nacht, waarin je bijna hoopte, dat de paniek aub ff zou willen doorzetten, zodat je er vanaf bent. Alle oude gewaarwordingen incl. hallucinaties. Vermoeiend. Mn al de onzin die je ziet, waarvan je weet, dat het niet kan, maar het beeld er niet minder echt om is.

 Maar goed. Weer gehad. Gebeurd toch nog steeds met een regelmaat van 3-6 weken. Gelukkig steeds in verder afgezwakte vorm. Wat de herkenning niet ten goede komt. Weer een bewijs dat alle voordelen zo hun nadelen herbergen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten