donderdag 9 juni 2016

Vervroegd

 Weer voor een paar weken gedaan met de rust. Staan ineens onaangekondigd en weken eerder dan de laatste planning 7 bouwvakkers voor je neus. Dat ze dan in het Roemeens vanalles tegen me aan lullen maakt niet uit. In het Chinees had ik het ook begrepen. Was het eerst half juli. Eerder kon echt niet. Het moment werd zelfs ff in twijfel getrokken. Waarna het ineens misschien wel 16 juni zou zijn. En nu stonden ze dus gisteren voor mijn neus. Organisatie .... Wat is dat?

  Op zich niet slecht, maar een paar dagen vooraf een seintje was niet gek geweest. Had ik ruimte kunnen maken èn spul kunnen opruimen. Nu is een hoop verplaatst ipv opgeruimd. Niet praktisch en het fietst zo lekker dwars door al mijn plannen van deze week heen. De manier van werken blijft wennen, zo ik daar überhaupt toe in staat ben.

 De binnenplaats ruimen en beginnen met slopen. De voorlopig laatste grote ingreep voordat we hier werkelijk met wonen kunnen beginnen. Slikken. Tanden op elkaar. Vriendelijk vrolijk zijn en mijn planning aanpassen cq overhoop gooien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten