donderdag 9 juni 2016

Afsprakeloos

 Was gisteren wat betreft Roemeense ervaringen of bevestiging van vermoedens niet de beste dag. Vorige week een nieuwe slotboutsleutel besteld in de hoop de antidiefstalbouten zonder lassen en geweld los te krijgen. Besteld op dinsdag. Het ding zou er eind van de week zijn. Ik zou gebeld worden, maar mochten ze dat vergeten kon vrijdag zeker weten langskomen.

 Gisteren, een halve week later 50 km gereden in de overtuiging dat het onderdeel gearriveerd zou zijn en hopeijk mijn laatste twee winterwielen vervangen konden worden door de (mooiere) zomerse versie. Mijn neus pas laten zien na lunchtijd, maar de verantwoordelijk persoon was alsnog niet aanwezig. Maar geen probleem hij zou er binnen 10 minuten zijn.

 Na ruim een half uur kwam een dame me verstellen dat het onderdeel er helemaal niet was. Moest heeeeeeelemaal uit Frankrijk komen en ze zouden me bellen als het aangekomen was. Volgens mij kan tegenwoordig alles binnen 24 uur geleverd worden, zelfs als het van de andere kant van de wereld moet komen. Maar ja, Frankrijk .... breek me de bek niet open.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten