maandag 27 juni 2016

Blablabla

 Gelukt! De kop is eraf. Me weliswaar beperkt tot het grove werk met de bosmaaier, maar bezig zijn is bezig zijn en bosmaaien is meer dan het stoepje aanvegen wat er in de tuin niet eens is. Nu de rest van de dag. Ff geen Europa-geneuzel. De eerste Europese reacties beloven weinig goed. 27 op hun pikkie getrapte blaaskaken, die geen zin meer hebben om met nummer 28 te spelen, omdat ie zelf wilde kunnen uitmaken of ie mee wilde spelen of niet. Kleuterschoolniveau. En daar zijn iets van 500 miljoen mensen van afhankelijk.

 Nee, ik ging me er niet mee bezig houden. Het jonge katje is veel leuker. Het beestje eet en drinkt goed, maakt gebruik van de als toilet bedoelde voorziening en zit niet meer de hele tijd weggedoken in een hoekje. Dat laatste alleen als ik enige afstand bewaar. Een paar vliegen zorgen voor voldoende afleiding.

 De vliegentijd is weer aangebroken. Leuk voor het katje, vervelend voor mij maar hier gelukkig stukken minder dan in de keuken met de douche. Moeilijk te voorkomen in zo'n dorp met meer beesten dan mensen. Je zou al de hele dag in het donker moeten zitten, wil je de overlast tot een minimum beperken. Maar het is net als met regen. Eén vlieg is al genoeg om je eraan te ergeren, daar heb je geen massa vliegen voor nodig. Weer in beweging komen voordat de siësta toeslaat.

 Update: Helaas te laat. Hihihi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten