zondag 12 juni 2016

Bijwerken

 Tijd om tussen de lakens te schuiven. Doorzakken, 4 uur slaap en weer 'het mannetje' zijn, zit er niet meer in. If you do not use it, you lose it. Routine kwijtgeraakt en energie noch interesse om die te restaureren. Heb ook ooit twee fultime banen naast elkaar gehad. Hoef je nu niet meer mee aan te komen. Zelfs niet als me een mes op de keel wordt gezet. Dan snij maar door en ben ik er vanaf.

 Het was een zeer aangename avond en ik geniet er op iets minder aangename wijze van na. Dat is deel van de fun, zullen we maar zeggen. Nee, niet het komende weekend weer, maar over een week of drie zou ik niet vies zijn van een smaakvollere herhaling.

 De komende weken zou een zelfde soort energie-explosie welkom zijn op een hoop andere, praktischere terreinen. Ik zou bijv. mijn/ons bed eindelijk geleverd en geplaatst willen zien. Dag en nacht op één en dezelfde plek kunnen vertoeven. Dwz 's avond na een hopelijk actieve dag via de douche in bed kunnen ploffen ipv mijn spullen bij elkaar rapen en me een paar honderd meter verplaatsen. Dat heen en weer gedoe is het nooit geweest en wat ik zou willen gaat het met dat gejojo nooit worden. Tijd voor een definitieve verandering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten