vrijdag 17 juni 2016

85

 Het drankstookverhaal is gisteren tot een eind gekomen. Geen slecht eind. 85 liter à 58% en nog wat liter van misschien de helft ofzo. Lijkt me voldoende voor meer dan de nabije toekomst. Natuurlijk weer allerlei toestanden op het laatste moment, maar finalement, als je alleen kijkt naar het resultaat en de rest rap vergeet, is het dus goed gelukt.

 Hoeveel liter sterke drank zou ik op jaarbasis drinken? 2? En thuis? 1? Die 145 ga ik zeker niet halen. Ik ben natuurlijk niet alleen, maar het is geen likeur of zoiets als Amaretto Disaronne of Grand Marnier dus zo heel veel hulp hoeft ik niet te verwachten. Dat werkt natuurlijk anders bij de dorpsgenoten en familie. Als ik het spul in 24 laat staan wordt het 'vanzelf' minder. D'r zijn familieleden met een raar gevoel van mijn en dijn, als het niet hun eigen spul is.

 Eerst maar eens glazen flessen zien te regelen. Jarenlang in plastic lijkt me niet de juiste aanpak. Wat voor het transport van voordeel is, geldt niet bij de opslag. Over opslag gesproken. Waar laat ik het???

Geen opmerkingen:

Een reactie posten