vrijdag 10 juni 2016

Getijden

 Rust in de tent. Werklui vertrokken. Bijkomen. Feestavond in de planning. Schoon schrobben gewenst. Kaarten zijn geschud. Nu zien, dat ze op een prettig verteerbare wijze worden uitgespeeld. In het bad liggen weken is een van de meest aantrekkelijke opties. Kost veel tijd. Gaat ten koste van zaken als dit geschrijf. Met water kun je wel de wijn verdunnen, maar qua badderen levert dat niks extra's op. Tenzij je natuurlijk het warme water afsluit. Ongewenste associatie.

 De plek is vandaag groter geworden. Het sloopwerk is geklaard. Een doorkijkje naar de entree van het dorp heeft wel wat. Merk echter ook direct een zekere terughoudendheid in openheid naar buiten toe. Doodnormaal op andere plekken waar ik geleefd heb en hier door mij met regelmaat en verbazing gemist. Maar het went blijkaar zeer snel, dat muurtje om je kadestrale plekje. Mn aan de wegkant dan. Het voelt nu aardig bloot aan.

 Maar goed, huisje komt terug. Doorkijk weer gesloten. Misschien kunnen we iets redden met het plaatsen van ramen in de juiste lijn. We gaan het zien de komende weken. Het overal-effect ebt weg. Nieuwsgierigheid naar de realisatie van welke mogelijkheden dringt naar voren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten