donderdag 18 september 2014

Vet

 Onweer ... Als ik aan iets hier een hekel heb gekregen, die ik ervoor nog niet had, is het wel onweer. Ik heb teveel schade gezien. Dan sta je anders naar die bliksemflitsen te kijken. Vanmorgen was het voor het eerst sinds lang weer raak. En goed ook. Van bij vieren tot voorbij half negen. Niet mijn gewenste manier van ontwaken. Ook nog zo'n combinatie van meerdere onweren. Zo leek het tenminste. De ene donder rolde over de andere heen.

 Zie vandaag niet zoveel terecht komen van het voorspelde 'zware, benauwde weer'. Het weer is de voorspellers te snel af. De boeren hebben hun regen en ik een probleem met het niet bijeen geharkte gras. Waar een mens aan kan denken voor ie een slok koffie heeft gehad. Blij toe, dat ik geen zoetjes in de koffie gebruik noch cola light drink. De oplossing voor een vermeend probleem blijk weer eens erger dan het probleem zelf.

 Nu mogen ze van mij ook de echte cola en gewone suiker hebben. Ook geen behoefte aan. Vraag me dan toch wel af, waar mijn ongewenste reserves op balkonhoogte dan vandaan komen ....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten