woensdag 24 september 2014

Badwater

 Nooit gedacht, dat ik ooit in mijn leven 4-cijferige bedragen per vierkante meter zou uitgeven bij de inrichting van een kamer, eigenlijk maar een kamertje. De badkamer ... Je poetst er een paar minuten je tanden, rent ff heen en weer onder de douche en dan trek je de deur weer achter je dicht. Tenminste ik. Dat blijkt voor anderen heeeeeeeeeel erg anders te kunnen liggen.

 Het zwaartepunt van het huis leek heel 'logisch' aan de voorkant te liggen. Een keuken, allerlei apparaten, ook nog overbodige zaken als een afwasmachine, etc. Tja, dat krijg je niet voor een handvol knopen, dat kost flappen. Maar je bent er soms uren, misschien wel dagen in bezig. Maar nee, niet de keuken legt het meeste gewicht in de schaal. Die positie is naar de achterkant van het huis geschoven en wordt gereserveerd voor het badderen.

 Regendouche, licht, geluid, stoom, glas, tegelwerk en de wat banalere onderdelen. Die middenklasser krijgt aardig luxe trekjes, maar veel meer dan een idee in bouwpakketvorm is het voorlopig niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten