donderdag 11 september 2014

Benauwend

 Ok. Geen drank meer in het verzorgingstehuis, geen verkeer meer op de provinciale wegen, een marechaussee aan je toiletdeur als je aambeien probeert te voorkomen, als Nederlander je laatste (euro)cent opeten, voordat je bij benadering op een soort ondersteuning mag rekenen, waarmee iedere zogenaamde vluchteling en zelfs uitgeprocedeerde gelukszoeker bij voorbaat èn achteraf mee in de watten wordt gelegd????

 Als men me het doodgaan makkelijker wil maken, moet men zo doorgaan. De verstikkende score aan voorgestelde en/of ingevoerde betutteling van slechts 2 of 3 dagen. Als je op een rij zou zetten wat in een jaar of bijv. sinds die befaamde dinsdag in september 2001 te berde èn ten uitvoer is gebracht, zou ieder mens met gezond verstand eigenlijk vrijwillig van het nieuwe World Trade Center af moeten springen.

 Het wordt niet allemaal in één keer door je strot geduwd, dat scheelt, maar wat de laatste jaren gebeurd is, kun je toch nauwlijks meer sluipend noemen. En dan bedoel ik echt niet alleen de waanzin op de vliegvelden. Voor we een eeuw verder zijn, en de mens zich nog niet zelf heeft vernietigd, wordt meer centraal gedicteerd, gestuurd en concreet geregeld dan een normaal mens nu in staat is te bedenken. Akelig!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten