zaterdag 6 september 2014

Gluren

Op naar de volgende teleurstelling. Het kost een paar dagen, maar dan heb je ook wat. Iets bekends. De bekende weg. Geen verstorende verrassing. Gewoon wat je niet wilt, maar het is niet anders. Het gezeik over de afspraak is grotendeels gecorrigeerd en gaat dus door vanmiddag. Weer kijkers. En van al die dingen, die me hier tegenstaan, is dat wel de allesovertreffende trap. De belangrijkste reden om met een makelaar te werken, al blijft het ook dan irriteren. Maar ja, als die ze niet weet te vinden, wat moet je doen? Weinig andere mogelijkheden dan zelf aan de slag gaan.

 Was d'r nog wat te showen, binnenshuis bedoel ik dan, zou het misschien anders zijn. Dat is echter niet meer het geval en gaat dat ook niet meer worden. Het idee dat ik daar iets mee zou moeten, laat me spontaan in mijn graf springen. Een van de vele tegenstrijdigheden, die het leven hier kleur geven, maar het alles behalve makkelijk maken. Maar niet teveel mee bezig zijn. Dat werkt bij de rest over het algemeen ook.

 Belangrijker is weer op gang komen en afhankelijk van het verloop van de middag me niet uit de baan laten ketsen. Nog een week bij het grofvuil dumpen zou zonde zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten