maandag 29 september 2014

Ditjes

 Het lijkt de bouw wel. Vandaag een paar gaten vullen en ik kan verder met de orde van de dag. Alles bij elkaar een knap vermoeiende toestand schijnbaar. Kan niet anders concluderen na een nacht van ruim twaalf uur. Weliswaar niet als een blok, maar toch in dromeland. Iets meer rust de komende weken. Al moet je dat tamelijk relatief benaderen. Het weer geeft me twee dagen uitstel qua aan de slag gaan. Tijd voor het bijschrijven, de rommel van de kat op te ruimen, nieuw glas zetten, wassen, financiën op orde brengen, afgelopen week overdenken, vliegen opzuigen en meer van die voornamelijk weinig interessante bezigheden.

 Het is weer verwisselen en omschakelen en niet alleen bij mij. Het is de periode van het jaar waarin overdag de zomer zich probeert te laten gelden, maar de nachtelijke uren al winters worden. Nachtelijke uren die in rap tempo bovendien een steeds groter deel van de dag in beslag nemen. Niet zo lang meer en ik kan met een gerust hart tot minstens half negen in mijn bed blijven liggen. Al die brandende lampen kost alleen maar energie en zijn dus slecht voor het milieu.

 Niet gelukt kortom, dat gewenste vertrek voor de winter. Slepende verkoop en slepende verbouw, een onhandige combi. Extra klusje dus voor de komende dagen en weken ..... hout zagen en naar binnen leggen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten