woensdag 3 september 2014

Halfweg

 Weer slechts gedeeltelijk succes. Verklaringen te over, resultaat magertjes. Ondanks al het geblaat over het belang van de weg, is het uiteindelijk alleen het resultaat dat telt. Geen resultaat, dan mag je misschien nog in één van de Late-night's komen ouwhoeren, maar verder zal het niemand een ruk interesseren. Bovendien, je schiet er zelf weinig mee op. Waarheid als een koe, waarvan enig gewicht in de schaal verwacht zou mogen worden .... Maar helaas. Dat wordt weer een sessie spiegelkijken.

 De avond heeft nog wat uren in de aanbieding, maar ik vrees, dat ik beter weet. Laat maar zitten ook. Dit is auto-mutilatie willen maar het niet doen. Blij zijn, dat je gevrijwaard blijft van littekens en treuren om hun afwezigheid. Maar dan andersom. Gedeeltelijk. Of ook weer niet. Ingewikkeld! Dat vooral.

 Waar is die knop? 'Klik' en de wereld is anders. Sterker: een andere wereld. D'r gebeurt zoveel ongevraagd, waarom dit nou niet? Wat is de zin van al dit gewurg? De meerwaarde van zinloze herhaling? Waarom ...., ja vooral 'waarom'. Nee, doe maar niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten