zaterdag 13 september 2014

Verwisselen

 Mag hopen, dat ik nu uitgereuteld ben. Begin het zelf zat te worden. Die verkeerde egootjes zijn al die moeite niet waard. Laat gewoon de goeie langs komen en binnen nu en een paar maanden is de ellende van goed 7 jaar vergeten. Lijkt me een aardige investering met een geweldig effect.

 Mag en kan ik me weer op de kleine dingen van het leven richten: een paar beesten, tuinieren, koken en een beetje spelen met woorden zonder ze met dodelijke intenties te doordrenken. Tijd ook weer om mijn licht elders op te steken. De zeer matige voorgang op waarde schatten en zien dat gedaan wordt, wat de vorige keer al gedaan had moeten zijn. Nee, dat positieve haal je niet altijd met de draai van de knop bij.

 Het wordt tijd, dat het hier voorbij is en dat het daar stopt. Hier wil ik niks meer te doen hebben en daar zou ik graag het stokje over te nemen. De aannemer probeert meer en meer op mijn stoel te gaan zitten. Die beste meneer denkt, dat hij weet hoe ik mijn huis ingericht wil zien. Mensen kunnen zich op de raarste manieren overschatten en kunnen vooral het pogen daartoe niet nalaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten