zondag 7 september 2014

Terrassen

 Zien dat we vandaag op het spoor blijven. Klein overzichtelijk taakje in het vooruitzicht: terrassen spuiten. Aansluitend mag de tijd naar eigen inzicht besteed dan wel verspild worden. Lijkt me een aardige deal voor deze laat gestartte zondag. Kunnen de "Ooooooh's" en "Aaaaah's" en onvermijdelijk erop volgende "Maar er moet wel wat gebeuren..." ff zakken. De inschatting laat ik verder maar in het midden. Geen kijkers in de normale zin van het woord.

 Die volgende meneer, die zoals gewoonlijk op de valreep van zijn mogelijkheden met een verzoek kwam, heeft niks meer van zich laten horen. Blijft toch typisch dat geïnteresseerden zelden de alertheid en snelheid weten op te brengen, die ze wel van jou verlangen voor hun bijna immer op het laatste moment binnen vallende verzoeken, wijzigingen of waslijsten met vragen. Balletje per omgaande retour en dan hoor je, met een beetje geluk na eeuwen een soort antwoord.

 Wat lijkt het me een genot om binnenkort van al die gedwongen contacten (potentiële kopers, aannemer, leveranciers, installateurs) verlost te zijn. Vier keer per jaar de huisarts, twee keer per jaar de cardioloog en een keer naar de tandarts is voldoende verstoring en die lui hoef je gelukkig niet 20x uit te leggen wat de bedoeling is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten