zondag 21 september 2014

Opruiming

 Je zult in een vliegtuig zitten. Waarschijnlijk opweg naar huis. Bijvoorbeeld na een heerlijke tijd aan de Côte d' Azur of daar in de buurt. En dan niks geen gedoe meer met fotorolletjes in aluminiumfolie gewikkeld door de controle loodsen. En al helemaal geen uren, dagen of de ooit zo tergende weken wachten op de fotografische terugblik op wat voorbij is. Nee, je pakt je smartphone en bladert al voor het vliegtuig het luchtruim heeft gekozen door net vervlogen tijden.

 Zelfs met een lege stoel tussenruimte kun je ongegeneerd mee genieten bij die monsterlijk grote mobieltjes van tegenwoordig. Palmen, boulevards, terrassen, blauwe zee en veel, heel veel foto's van de dame, die zit te kijken, en een paar van de fotograaf.

 Ik ken de Samsung Galaxy nummero zoveel niet, maar snapte op een gegeven moment wel, dat ze drukdoende was om foto's te verwijderen. Bekend probleem met het tot eindeloos plaatjes maken verleidende instrumentarium. Daarbij waren het mn de plaatjes waarop de eigenaresse van het toestel NIET stond die sneuvelden. De boulevards, de zee, etc. Maar ook de fotograaf ..... Dank voor de plaatjes van mij, de vakantie maar voor de rest geen interesse.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten